Tjejbloggat 2.0

Nu närmar det sig. Tjejbloggat är på väg tillbaka. Under tiden jag återhämtat mig från min operation i november så har jag funderat och filat på en ny variant av bloggen, och nu börjar bitarna att falla på plats. Det blir en ny adress, ny design och en flytt till wordpress.org. Jag hoppas att ni har tålamod, och att ni hittar tillbaka hit trots att jag hållit mig i skuggorna så länge. Feministpepp i mängder till er så länge!

 

2 kommentarer

Under Allmänt

2 svar till “Tjejbloggat 2.0

 1. Hej!
  Googlade på Webbredaktör-utbildning i Göteborg och hamnade här 😉
  Linda heter jag och är intresserad av den utbildningen du går på NBI.
  Hur långt har du kommit i utbildningen? Tycker du att den är bra? Saknar du ngt i utbildningen? Lite för- och nackdelar.
  Skulle bli jätteglad om du kunde ge några kommentarer, här eller i ett mejl.
  All lycka och tack på förhand!

  Mvh Linda

  • Hej, och förlåt för segt svar!

   Jag går andra terminen på utbildningen, och är den första kullen som går utbildningen överhuvudtaget. Eftersom vi är första omgången, och på så vis lite försökskaniner, så har det varit en del barnsjukdomar på under året, men nu tycker jag det börjar bli ordning på allt. Till en början var många missnöjda med att tempot var lite för lågt för en heltidsutbildning, men det har helt klart rappats upp nu till termin två. I det stora hela är jag jättenöjd, och det känns verkligen som att det finns mängder av jobbmöjligheter när man är färdigutbildad, vilket både föreläsare från skolan, kommuner och företag har bekräftat.

   Det jag gillar är främst att det är mycket praktik (10+12 veckor under två år) och föreläsare från många olika fält. Det man kanske kan sakna, som ingår i t.ex. utbildningar till webbredaktör (finns i Borås) är lite kodning och andra tekniska bitar, men det verkar å andra sidan inte vara något krav för att få jobb utan något som jag personligen skulle gilla att lära mig.

   Fråga gärna om det är något mer du vill veta! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s