Kvälls-rant, gnäll och några ord om fäktningen

Yikes, vad mycket som stressar just nu. Tänk att för mycket kul kan göra att man nästan glömmer att det är kul. Just nu är det grupparbete, tentaplugg, fäktning, bloggskrivande, bokköpande, festplanerande och flyttfixande i en enda röra. Och på det ska jag komma ihåg att mata katterna OCH mig själv!

Och hur belönade jag just mig själv, när dagens göranden äntligen var till ända? Jo, genom att låta mig själv titta på Bonde söker fru på TV4 play. Inga häftighetspoäng till mig direkt, men det var väldigt chill.

Jag skulle vilja skriva lite om träningen också. Igår kändes det bra. Det känns som att jag har blivit starkare sen jag började. Försöker verkligen att bara jämföra med mig själv. Och gör jag det så går det ju helt klart framåt! Klubben jag tränar i heter för övrigt GHFS, och om man tycker att det där med historisk fäktning låter spännande så kan man kika på hemsidan för att se när vi har grundträning och sedan bara dyka upp. De två första gångerna är gratis, och det skadar ju inte att testa, eller hur?

Lämna en kommentar

Under Random snack

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s